Passa al contingut principal

Per un tren públic, social i sostenible que vertebre el territori i refrede el planeta. Juan Ramón Ferrandis, CGT 17/11/23

 


Parlem amb Juan Ramón Ferrandis, coordinador de la Plataforma en defensa del ferrocarril de CGT, sobre la convocatòria "Per un tren públic, social i sostenible que vertebre el territori i refrede el planeta". 

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  

És el que hi ha 04/12/23

  Cada dia arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'espai ÉS EL QUE HI HA. Hui amb Manolo Gallego i Rafael Cid. Parlem hui de la COP28 i de les declaracions dels organitzadors...   
suscri"