Passa al contingut principal

Exposició AGLA. Paco Collado, El Punt 15/11/23

 


Parlem amb Paco Collado, company d'El Punt, espai de lliure aprenentatge, de l'exposició sobre l'Agrupación Guerrillera de Levante y Aragón (AGLA) que es pot visitar a la Biblioteca de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politécnica de València. 

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Informatiu Amnistia Internacional 21/11/23

  Aquesta setmana Amnistia Internacional destaca les següents notícies: Més d'un milió de signatures recolzen la petició d'Amnistia Internacional per a reclamar un alto-el-foc a Gaza i Israel. A més, en la cimera de la COP28 s'ha d'abordar un acord per a abandonar els combustibles fòssils. A Espanya parlarem del cas de l'editor de la revista satírica Mongòlia, acusat per “ofenses religioses”. I acabarem al Pakistan on s'ha de posar fi a les detencions i deportacions massives de persones refugiades afganeses.   

26N Mobilització contra el pacte de la UE sobre migració i asil. Ana Isabel, País València pels drets humans 21/11/23

  Hui ens visita Ana Isabel que des de País Valencià pels drets humans ens informa sobre el pacte de la Unió Europea sobre migració i asil, a més ens informa de les pròximes mobilitzacions.   

És el que hi ha 22/11/23

  Cada dia arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'espai ÉS EL QUE HI HA. Hui amb Manolo Gallego i Félix García Moriyón. Parlem sobre això de l'Argentina...  
suscri"