Passa al contingut principal

Els Bombers Forestals del País Valencià exigeixen unitats de reforç durant tot l'any. Pau Beltrán, Directa 17/11/23


 

Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA la col·laboració amb les companyes de DIRECTA. Hui parlem de "Els Bombers Forestals del País Valencià exigeixen unitats de reforç durant tot l'any" amb Pau Beltrán.

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Informatiu Amnistia Internacional 21/11/23

  Aquesta setmana Amnistia Internacional destaca les següents notícies: Més d'un milió de signatures recolzen la petició d'Amnistia Internacional per a reclamar un alto-el-foc a Gaza i Israel. A més, en la cimera de la COP28 s'ha d'abordar un acord per a abandonar els combustibles fòssils. A Espanya parlarem del cas de l'editor de la revista satírica Mongòlia, acusat per “ofenses religioses”. I acabarem al Pakistan on s'ha de posar fi a les detencions i deportacions massives de persones refugiades afganeses.   

26N Mobilització contra el pacte de la UE sobre migració i asil. Ana Isabel, País València pels drets humans 21/11/23

  Hui ens visita Ana Isabel que des de País Valencià pels drets humans ens informa sobre el pacte de la Unió Europea sobre migració i asil, a més ens informa de les pròximes mobilitzacions.   

És el que hi ha 22/11/23

  Cada dia arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'espai ÉS EL QUE HI HA. Hui amb Manolo Gallego i Félix García Moriyón. Parlem sobre això de l'Argentina...  
suscri"