Passa al contingut principal

Informatiu Amnistia Internacional 23/01/23

 


Aquestes són les notícies més destacades de la setmana per a Amnistia Internacional: l'Iran ha executat al ciutadà iranià-britànic Alireza Akbari. A Guinea Equatorial Amnistia Internacional ha demanat que investigue la mort d'un opositor amb ciutadania espanyola. Parlarem també de la crisi climàtica ja que Unió dels Emirats Àrabs ha nomenat el director de la seua empresa petroliera al capdavant de la COP28. I acabarem a l'Afganistan perquè la reunió del Consell de Seguretat de l'ONU ha de centrar-se en revertir el maltractament dels talibans a les dones i les xiquetes.

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Orriols por los proyectos prometidos. Mari, Orriols en Lucha 25/01/23

  Hablamos con Mari, compañera de Orriols en Lucha que nos informa sobre la concentración que realizan por la tarde para exigir que se pongan en marcha los proyectos prometidos para el barrio de Orriols.  

Sobirania energètica i alimentària a Guatemala. Mercedes Monzón Escobedo, Colectivo Madre Selva 25/01/23

  Parlem amb Mercedes Monzón Escobedo, companya del Col·lectiu Mare Selva de Guatemala, enginyera agrònoma, especialista en recursos naturals, ecologista i feminista...  

És el que hi ha 25/01/23

  Cada dia arriba a LLIURE DIRECTE l'espai ÉS EL QUE HI HA. Hui amb Manolo Gallego i Félix García Moriyón. Parlem de canvi climàtic, desigualtat, renda bàsica.  
suscri"