Passa al contingut principal

Informatiu Amnistia Internacional 23/01/23

 


Aquestes són les notícies més destacades de la setmana per a Amnistia Internacional: l'Iran ha executat al ciutadà iranià-britànic Alireza Akbari. A Guinea Equatorial Amnistia Internacional ha demanat que investigue la mort d'un opositor amb ciutadania espanyola. Parlarem també de la crisi climàtica ja que Unió dels Emirats Àrabs ha nomenat el director de la seua empresa petroliera al capdavant de la COP28. I acabarem a l'Afganistan perquè la reunió del Consell de Seguretat de l'ONU ha de centrar-se en revertir el maltractament dels talibans a les dones i les xiquetes.

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  

És el que hi ha 04/12/23

  Cada dia arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'espai ÉS EL QUE HI HA. Hui amb Manolo Gallego i Rafael Cid. Parlem hui de la COP28 i de les declaracions dels organitzadors...   
suscri"