Passa al contingut principal

En l'espiral de l'energia Cap 8. L'inici de la fi de l'era dels combustibles fòssils.

 


Crisi energètica, material, climàtica i ecosistèmica. Principis del segle XXI. En nou capítols d'uns cinc minuts recorrerem el nostre passat, present i futurs atenent a com l'entorn i les societats han interaccionat de manera complexa. La finalitat és tindre més eines per a construir societats justes, democràtiques i sostenibles. Maneres d'habitar, economies, sistemes polítics, tipus de treballs, demografia, lluites socials, tecnologies, sistemes de valors, maneres de relacionar-se amb l'entorn… com han interaccionat al llarg de la història?, quin paper ha tingut la disponibilitat energètica en la seua evolució?, i en els futurs per vindre? 

Aquests microespais són una versió radiofònica d'En l'espiral de l'energia de Ramón Fernández Durán i Luis González Reyes. 

Producció executiva: Perifèries del Món. Guió: Luis González Reyes. Coordinació del projecte i Direcció artística: Nelo Royner. Direcció tècnica: Juan Castro Zuzuarregui. Edició i Mescla: Juan Castro Zuzuarregui. Música original: Nelo Royner. Ambientació sonora: Juan Castro Zuzuarregui i Nelo Royner Veu 1: Mireia Barrau Bascompte, locució i enregistrament. Veu 2: Sabrina Molinari Tato, locució. Veu 3: Nelo Royner, locució. Enregistrament veus 2 i 3: Alex Boschetti. Veu 4: Juan Castro Zuzuarregui, locució i enregistrament. 

Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional. Abril de 2021. Aquesta obra ha sigut realitzada amb el suport financer de la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de València. El seu contingut és responsabilitat exclusiva de l'associació Perifèries del Món i no reflecteix necessàriament l'opinió d'aquestes institucions.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Informatiu Amnistia Internacional 04/12/23

  Aquesta setmana Amnistia Internacional destaca les següents notícies: Desídia per part de les comunitats autònomes espanyoles a l'hora d'impulsar recursos d'atenció a les víctimes de violència sexual pese a l'augment de les denúncies. Parlarem també de la COP28, on el seu amfitrió, Unió dels Emirats Àrabs, ha rebutjat les crides de la societat civil en favor dels drets humans. A més, és necessari protegir millor els defensors i defensores dels drets humans i professionals de la salut que fan front a abusos generalitzats i criminalització per defensar el dret a l'avortament. I acabarem amb les restriccions discriminatòries de finançament dels governs donants europeus a la societat civil palestina poden agreujar la crisi de drets humans.  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"