Passa al contingut principal

En l'espiral de l'energia Cap 2. El salt a l'agricultura

 

 

El salt a l'agricultura no va implicar necessàriament l'inici de les societats basades en la dominació. Des de fa uns 10.000 anys fins fa uns 6.000. En nou capítols d'uns cinc minuts recorrerem el nostre passat, present i futurs atenent a com l'entorn i les societats han interaccionat de manera complexa. La finalitat és tindre més eines per a construir societats justes, democràtiques i sostenibles. Maneres d'habitar, economies, sistemes polítics, tipus de treballs, demografia, lluites socials, tecnologies, sistemes de valors, maneres de relacionar-se amb l'entorn… com han interaccionat al llarg de la història?, quin paper ha tingut la disponibilitat energètica en la seua evolució?, i en els futurs per vindre? Aquests microespais són una versió radiofònica d'En l'espiral de l'energia de Ramón Fernández Durán i Luis González Reyes. 

Aquests microespais són una versió radiofònica d'En l'espiral de l'energia de Ramón Fernández Durán i Luis González Reyes. 

Producció executiva: Perifèries del Món. Guió: Luis González Reyes. Coordinació del projecte i Direcció artística: Nelo Royner. Direcció tècnica: Juan Castro Zuzuarregui. Edició i Mescla: Juan Castro Zuzuarregui. Música original: Nelo Royner. Ambientació sonora: Juan Castro Zuzuarregui i Nelo Royner Veu 1: Mireia Barrau Bascompte, locució i enregistrament. Veu 2: Sabrina Molinari Tato, locució. Veu 3: Nelo Royner, locució. Enregistrament veus 2 i 3: Alex Boschetti. Veu 4: Juan Castro Zuzuarregui, locució i enregistrament. 

Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional. Abril de 2021. Aquesta obra ha sigut realitzada amb el suport financer de la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de València. El seu contingut és responsabilitat exclusiva de l'associació Perifèries del Món i no reflecteix necessàriament l'opinió d'aquestes institucions.

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Admeten una demanda per discriminació laboral a la UV. Jordi Pérez, Plataforma de Professorat Associat de la UVEG 04/05/21

  Parlem amb Jordi Pérez de la Plataforma de Professorat Associat de la UVEG sobre la demanda per discriminació laboral a la Universitat de València.  

Dilluns de tertúlia 03/05/21

  DILLUNS DE TERTÚLIA amb Álvaro González ( CNT València ), Toni Infante ( Decidim ), Juan Ramón Ferrandis ( CGT PViM ) i Rafa Rius ( Ateneu llibertari Al Margen i Ràdio Malva ). Parlem de llibertat de premsa, 1 de Maig, cordons sanitàris, eleccions a la comunitat de Madrid, Enric Valor i Mutxamel, gira zapatista...   

Xarxa solidària Gira per la vida. Ruth Moyano (Asmex) i Juan Ramón Ferrandis (CGT PViM) 04/05/21

  Hui ens visiten Ruth Moyano de l' Assemblea de solidaritat amb Mèxic i Juan Ramón Ferrandis de CGT PViM per presentar-nos la xarxa solidària Gira per la vida .  
suscri"