Passa al contingut principal

Repàs a la xarxa i oients 23/03/21

 


Cada dia a LLIURE DIRECTE fem un repàs als mitjans i xarxes socials. A més escoltem les vostres opinions i aportacions.
 

Comentaris

  1. Hola,
    Coincidisc amb l'interés manifestat per vàries oïents en que Ràdio Klara es faça resó de les diferents visions sobre la situació socio-sanitària mundial, algunes de les quals qüestionen el relat hegemònic al respecte. Entenc la preocupació expressada per alguna de les persones que esteu encarregades de tirar endavant l'emisora, en el sentit de que cal molta cura a l'hora de donar difussió a raonaments poc sòlids que s'enfronten a un posicionament científic monolític i, aparentment, molt ben fonamentat. És per això que popose que a Ràdio Klara promogueu un debat-tertúlia en que convideu a participants amb diverses visions, inclosa la majoritària, que puguen raonar de manera reposada sobre els diversos aspectes de la qüestió, que no només són científics sinó econòmics, polítics, sociològics, sicològics,...

    Crec que Ràdio Klara no s'ha de sentir responsable de les opinions, més o menys fonamentades, que expressen les persones participants en este eventual debat, de la mateixa manera en que l'emisora no ha de compartir necessàriament els posicionaments de totes les persones que habitualment participen a les tertúlies que organitza cada setmana sobre els temes més diversos.

    El què Ràdio Klara sí que hauria de fer és buscar persones adients per proporcionar un debat ric i divers, tasca amb la qual jo mateix, i segur que altres oïents, podriem col·laborar.

    Està clar que en esta crisi socio-sanitària les opinions discrepants són minoritàries, però també ho són en altres temes molt «tècnics» de la realitat que són abordats de manera crítica per Ràdio Klara. Així, per exemple, són minoria els economistes que promouen el decreixement i un canvi radical de model econòmic; però això no frena a un mitjà llibertari a l'hora de qüestionar dogmes com el de la conveniència de promoure a tota costa el «creixement econòmic».

    Eixa és la meua proposta i el meu oferiment per col·laborar.

    Salut!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  
suscri"