Passa al contingut principal

#EntrevistesAntinuclears amb Pedro Domínguez (Ribera en bici) 18/05/17


Seguim amb la sèrie d'entrevistes antinuclears. Avui parlem amb Pedro Domínguez, company de La Ribera en bici - Ecologistes en acció, membre de Tanquem Cofrents, professor de secundària, escriptor i columnista.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El capitalisme ens mata. Miguel Fadrique, CGT 26/07/22

  La Confederació General del Treball (CGT) s'ha dirigit per carta a la Ministra de Treball, Yolanda Díaz (Unidas Podemos) per a transmetre la preocupació davant les últimes morts de persones mentre treballaven en plena onada de calor. Parlem amb Miguel Fadrique, secretari general de CGT.  

Pel tancament dels CIEs 26/07/22

  Cada últim dimarts de mes arriba a LLIURE DIRECTE l'espai PEL TANCAMENT DELS CIE. Hui al costat de Paco Simón ens acompanya Papa Balla d'Unió Africana.  

Pallissa a un intern del CIE que es queixava d'un mal de queixal. David García, CIEs No 28/07/22

  Quatre agents de la Policia Nacional del CIE de Sapadors van donar una pallissa a un intern que va sol·licitar assistència sanitària “perquè sentia un fort dolor en el meu queixal inferior dret”, segons consta en la denúncia que la víctima va presentar en el jutjat de guàrdia de València dilluns passat. Parlem amb David García, company de la campanya CIEs No.  
suscri"