Passa al contingut principal

#23f juntes contra el colp d'estat dels mercats

Gracias a l@s compañer@s de RADIO MALVA por compartir la grabación del comunicado del 23F en València. Un ex-trabajador despedido de Canal9 afectado por un ERE hace lectura del comunicado que se leyó al final d la manifestación celebrada en València en la que se dieron cita más de 75.000 personas, bajo el slogan todas las reivindicaciones-todas las personas juntas contra el golpe de estado de los mercados. En al menos 80 ciudades del Estado Español se realizaron manifestaciones el mismo día en lo que se ha denominado "marea ciudadana".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  
suscri"