Passa al contingut principal

Divendres de tertúlia 16/11/12

Hui DIVENDRES DE TERTÚLIA especial parlant de la jornada de vaga general del 14N amb Candida Barroso (Secretaria Dona de CC.OO PV), Conrado Hernández (Secretari General UGT PV), Vicent Mauri (Portaveu Intersindical), Bernardino (militant CNT València) i Miguel Ángel (Comunicació CGT València)

Comentaris

  1. Una tertúlia interessant, que amb matisos crida a la unió. Un deu per als anarcosindicalistes i el portaveu intersindical.

    ResponSuprimeix
  2. La pregunta que em faig és:
    Si la manera de protestar, és una vaga on s'intenta parar la producció i sols té 24h, qui o què defèn els interessos d'aquells que no tenen ni treball per poder fer vaga? Sense ingressos estes persones en certa manera i pot ser involuntàriament ja fan una vaga de consum...no tenen cap arma, estan indefensos és com si una vaga de 24h s'allargara fins no sé ni m'imagine on puga arribar. I no té fruit.

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

Entrades populars d'aquest blog

Productos Florida acomiada a vaguistes després de més de 90 dies de vaga. Antonio Ruiz, CNT València 26/05/20

Parlem amb Antonio Ruiz, company de CNT València, sobre l'acomiadament de 30 treballadors després de més de 90 dies de vaga indefinida en Productos Florida.


Divendres de tertúlia 29/05/20

DIVENDRES DE TERTÚLIA amb Marta Martín (EUPV), Gonçal (COS L'Horta) i Antonio Pérez Collado (CGT i Ateneu llibertari Al Margen). Parlem de l'informe fake de la Guàrdia civil, del tancament de la planta de Nissan a Catalunya, traballar 4 dies a la setmana, ensenyament post COVID-19 ...

Les residències en temps de COVID-19. Pili Monti, Plataforma per la dignitat en geriatria 23/04/20

Pili Monti de la Plataforma per la dignitat en geriatria ens parla de la situació en la qual es troben les residències.

suscri"