Passa al contingut principal

Dilluns 5 de Setembre de 2011. Telèfons oberts, Dilluns de tertúlia



Comença la nova temporada de LLIURE DIRECTE. Des de les 6 del matí escoltarem els habituals informatius de Más Voces i Democracy Now. Quant siguen les 9 escoltarem la visió del dia, començarem escoltant un tall de l'Assemblea d'Economia de Sol. I des de les 10 l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE començant amb l'apertura dels telèfons per a que ens conteu com heu viscut este estiu "calent" i continuarem amb DILLUNS DE TERTÚLIA.

10:15 podreu telefonar al 96 3915721 o al 96 3912016 per contar-nos com heu viscut este estiu amb la visita de Ratzinger a Madrid, la guerra de Líbia, la Reforma Constitucional ...

11:15 Rafa Rius de l'Ateneu Llibertari Al Margen, Rafa Cuesta d'AVALL, Versus del 15M, Antonio Arnau d'EUPV i Giuseppe Grezzi de Compromís ens visitaran a la primera edició de la temporada de DILLUNS DE TERTÚLIA.

Ja sabeu que podeu seguir el programa a RÀDIO KLARA 104.4FM de València i voltants o a http://www.radioklara.org/emision.m3u. Participeu telefonant al 96 391 5721 o al 96 391 2016, escrivint a directe@radioklara.org, al CLUB D'OIENTS DE RÀDIO KLARA al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara, al blog lliuredirecte.info o a la Xarxa Social Lliure N-1.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  
suscri"