Passa al contingut principal

Dimarts, 21 de Juny de 2011. Dones Llibertaries, Ecologistes en acció, El Vaivén


Com cada dia comencem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces i Democracy Now. A les 9 Manolo Gallego i Carlos Montouto ens oferiran la visió del dia. I des de les 10 l'espai d'entrevistes de Lliure directe amb els espais Dones Llibertaries, el d'Ecologistes en acció València i El Vaivén de Rafael Cid.

10:15 Josefina Juste i Emilia Moreno ens visitaran per a oferir-nos l'espai Dones Llibertaries.

11:15 Luis Cerrillo d'Ecologistes en acció València ens oferirà l'habitual espai quinzenal.

12:15 serà l'hora de Rafael Cid i Aniceto Arias amb el seu Vaivén.

Participa telefonant al 96 391 5721 o al 96 391 2016, escrivint a directe@radioklara.org, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara al Facebook o al blog lliuredirecte.info. Escoltan's a Ràdio Klara 104.4 FM València i a http://www.radioklara.org/emision.m3u

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Repàs a la xarxa i oients 04/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   
suscri"