Passa al contingut principal

Dimarts, 24 de Maig de 2011. Acampades, Dones Llibertaries, Ecologistes en acció, Universitat de València


Com cada dia començarem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces i Democracy Now. A les 9:00 Carlos Montouto i Manolo Gallego ens aproparan la visió del dia. I des de les 10 l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE amb els espais de Dones Llibertaries, el d'Ecologistes en acció i parlarem de la Universitat de València.

10:15 com cada dimarts començarem amb l'espai de Dones Llibertaries amb Josefina Juste i Emilia Moreno.

11:15 Luis Cerrillo d'Ecologistes en acció de València ens acompanyara.

12:15 parlarem amb Juan, company de CNT, al voltant de la situació dels becaris a la Universitat de València.

Per suposat no deixarem de tractar el tema de les acampades i del moviment 15M.

Recorda que pots participar telefonant al 96 391 5721 o al 96 391 2016, escrivint a directe@radioklara.org, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara o al blog lliuredirecte.info. Escolta Ràdio Klara al 104.4 FM de València i voltants o a http://www.radioklara.org/emision.m3u

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  
suscri"