Passa al contingut principal

Dimarts 26 d'Abril de 2011. Dones Llibertaries, Chernobil i Vaivén


Com cada dia de dilluns a divendres continuem amb vosaltres de 6 del matí fins a les 14 hores a RÀDIO KLARA 104.4 FM de València i voltants o a www.radioklara.org/emision.m3u. Començarem a les 6 del matí amb els habituals informatius de Más Voces i Democracy Now. Des de les 9:00 arriba la visió del dia amb Manolo Gallego i Carlos Montouto. I a partir de les 10 l'espai d'entrevistes amb l'espai de Dones Llibertaries, l'aniversari de la catàstrofe de Chernobil i l'habitual Vaivén amb Rafael Cid.

10:15 com cada dimarts ens visitarà Josefina Juste per a ajudar-nos amb l'espai de Dones Llibertaries.

11:15 intentarem parlar amb companys de Greenpeace per a parlar de l'aniversari de la catàstrofe de Chernobil.

12:15 l'habitual Vaivén de Rafael Cid.

Recorda que pots escoltar-nos a la sintonia de RÀDIO KLARA 104.4 FM de València i voltants o per internet. Participa al programa telefonant al 96 391 5721 o al 96 391 2016, escrivint a directe@radioklara.org, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara o al blog lliuredirecte.info

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Divendres de tertúlia 01/12/23

  DIVENDRES DE TERTÚLIA amb Ángeles Sanmiguel (periodista), Versus (ésser humà bàsic) i Antonio Pérez Collado (CGT i Ateneu llibertari Al Margen). Parlem de la tregua de Gaza, Israel i l'embaixadora d'Espanya, cotxes i el centre històric de València, inici de la COP28, embòlic de la política nacional...   

Repàs a la xarxa i oients 04/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"