Passa al contingut principal

Divendres, 25 de Març de 2011. Agustin Garcia Calvo, ATTAC, agenda musical, AA.VV Patacona, espai literari


A les 6:00 comencem com tots els dies el LLIURE DIRECTE amb els informatius de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9:00 la visió del dia amb Manolo Gallego i Abel Ortiz. Quant siguen les 10:00 començarà l'espai d'entrevistes amb la recuperació d'Agustin Garcia Calvo, ATTAC, l'agenda musical de la setmana, l'Associació de Veïns de la Patacona i l'espai literari.

10:15 recuperarem l'espai que Agustin Garcia Calvo realitzava a la Radio 3 de finals dels 80, principi dels 90.

11:15 escoltarem el que ens prepara Enric Pastor d'ATTAC.

12:00 l'agenda musical amb el nostre company Javi del programa EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN

12:15 ens visitaran des de l'Associació de veïns de la Patacona per a convocar-nos a una manifestació per al diumenge.

12:45 Sergi Durà ens aproparà l'espai literari.

Escolta el programa a RÀDIO KLARA 104.4 FM de València i voltants o a http://www.radioklara.org/emision.m3u. Participa al programa telefonant al 96 391 5721 o al 96 391 2016, escrivint al correu electrònic directe@radioklara.org, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter o a este mateix blog.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  

Divendres de tertúlia 01/12/23

  DIVENDRES DE TERTÚLIA amb Ángeles Sanmiguel (periodista), Versus (ésser humà bàsic) i Antonio Pérez Collado (CGT i Ateneu llibertari Al Margen). Parlem de la tregua de Gaza, Israel i l'embaixadora d'Espanya, cotxes i el centre històric de València, inici de la COP28, embòlic de la política nacional...   
suscri"