Passa al contingut principal

1 de Març de 2011. Dones llibertaries, Ecologistes en acció, Edu Leon


Com cada dia a les 6:00 és l'hora de començar amb el LLIURE DIRECTE amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. La visió del dia amb Carlos Montouto i Manolo Gallego podrà escoltar-se des de les 9:00. Quant sigNegritauen les 10:00 començarem l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE amb l'espai de Dones Llibertaries, Ecologistes en acció i una entrevista a Edu Leon.

10:15 Josefina Juste i Emilia Moreno ens aproparan l'espai de Dones Llibertaries.

11:15 Luis Cerrillo d'Ecologistes en acció de València ens visitarà com cada 15 dies.

12:15 hem quedat amb Edu Leon, fotògraf i periodista de DIAGONAL amb qui parlarem de les redades policials als inmigrants.

Participa al programa telefonant al 96 3915721 o 96 3912016, escrivint-nos al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara, al Skype o al correu electrònic del programa directe@radioklara.org. Escolta RÀDIO KLARA al 104.4 FM a València i voltants o per internet

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Més de dos mesos sense professores en diversos centres del País Valencià. Ester Fayos, Directa 04/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA la col·laboració habitual amb les companyes de DIRECTA al País Valencià. Parlem amb Ester Fayos de "Més de dos mesos sense professores en diversos centres del País Valencià".  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"