Passa al contingut principal

Dimecres 23 de Febrer de 2011. Revolucions al mon àrab, Plataforma Sense senyal


Com cada dia comencem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9 escoltarem la visió del dia amb Manolo Gallego, Josefina Juste i Aniceto Arias. Quant siguen les 10 començarem l'espai d'entrevistes en directe hui parlarem de Revolucions al mon àrab i del tancament de les emissions de TV3 al País Valencià.

A les 11:15 parlarem amb el Secretari de Relacions Internacionals del Comitè Confederal de CGT al voltant de les Revolucions al mon àrab.

A les 12:15 hem quedat amb una companya de la Plataforma Sense Senyal al voltant de TV3 i les mobilitzacions que han tingut lloc per a demanar que tornen estes emissions.

Participa al programa telefonant al 96 391 5721 o al 96 391 2016, també pots escriure-nos al correu electrònic directe@radioklara.org, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara, a este blog o al Skype lliuredirecte. Escolta el programa a Ràdio Klara al 104.4 FM o a http://www.radioklara.org/emision.m3u

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  

És el que hi ha 04/12/23

  Cada dia arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'espai ÉS EL QUE HI HA. Hui amb Manolo Gallego i Rafael Cid. Parlem hui de la COP28 i de les declaracions dels organitzadors...   
suscri"