Passa al contingut principal

25 de Gener de 2011. Dones Llibertàries, Llei Sinde, Mobilitzacions contra la retallada de les pensions, Vaivén


Com cada dia començarem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9 la visió del dia amb Carlos Montouto i Manolo Gallego. Quant siguen les 10 començarem l'espai dedicat a entrevistes, hui l'espai de Dones Llibertàries, tractarem de parlar amb Víctor Domingo, President de l'Associació d'internautes, intentarem parlar amb Antonio Pérez Collado i Jacinto Ceacero i acabarem escoltant el Vaivén hui Rafael Cid parlarà amb Manolo Gallego.

A les 10:15 començarem l'espai de Dones Llibertàries, hui només amb Emilia Moreno.

11:00 telefonarem a Víctor Domingo, President de l'Associació d'internautes, per a parlar de la Llei Sinde.

Cap a les 11:30 intentarem telefonar a Antonio Pérez Collado, Secretari General de CGT PV, i a Jacinto Ceacero, Secretari General de CGT.

Quant siguen les 12:15 escoltarem a Manolo Gallego i Rafael Cid en l'habitual Vaivén.

Participa a LLIURE DIRECTE telefonant al 96 391 5721, al correu electrònic directe@radioklara.org, al Twitter de Ràdio Klara, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook o al Skype "lliuredirecte". Escolta el programa a Ràdio Klara 104.4 FM València o per internet.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Informatiu Amnistia Internacional 04/12/23

  Aquesta setmana Amnistia Internacional destaca les següents notícies: Desídia per part de les comunitats autònomes espanyoles a l'hora d'impulsar recursos d'atenció a les víctimes de violència sexual pese a l'augment de les denúncies. Parlarem també de la COP28, on el seu amfitrió, Unió dels Emirats Àrabs, ha rebutjat les crides de la societat civil en favor dels drets humans. A més, és necessari protegir millor els defensors i defensores dels drets humans i professionals de la salut que fan front a abusos generalitzats i criminalització per defensar el dret a l'avortament. I acabarem amb les restriccions discriminatòries de finançament dels governs donants europeus a la societat civil palestina poden agreujar la crisi de drets humans.  

És el que hi ha 01/12/23

  Cada dia arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'espai ÉS EL QUE HI HA. Hui amb Manolo Gallego i Rafa Rius. Parlem de la cimera del clima, l'estrés postraumàtic de la Xina, què és eixa Espanya que es trenca cada dia?...  

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  
suscri"