Passa al contingut principal

21 de Gener de 2011. Bruno Lima, Jose Mari Olaizola, Agustín García Calvo, Agenda musical, Premis criminals, Espais literaris


Com sempre a les 6 començara el LLIURE DIRECTE amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9:00 escoltarem la visió del dia amb Manolo Gallego. I a les 10 com no podia ser d'altra manera iniciarem hui l'espai dedicat a entrevistes hui amb Bruno Lima, Jose María Olaizola, l'espai d'Agustin García Calvo, l'agenda musical, la III entrega dels premis Criminals i l'espai literari amb Sergi Durà.

10:15 Bruno Lima i Jose María Olaizola junt a Manolo Gallego seran els encarregats d'encetar l'espai d'entrevistes.

11:15 escoltarem un d'eixos vells programes d'Agustin García Calvo a la Radio 3 de finals dels 80 o principis dels 90

12:00 ens visitarà Javi que ens apropa l'agenda musical i ens parlarà de la III entrega dels premis Criminals.

12:30 Sergi Durà ens ajuda a l'espai literari.

Participa a LLIURE DIRECTE telefonant al 96 391 5721, al correu electrònic directe@radioklara.org, al Twitter de Ràdio Klara, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook o al Skype "lliuredirecte". Escolta el programa a Ràdio Klara 104.4 FM València o per internet.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"