Passa al contingut principal

29 de Desembre de 2010. Especial Pensions


A les 6 del matí començarem escoltant els habituals informatius i anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. Quant siguen les 9 començarem la visió del dia i l'especial pensions que tenim previst per al programa de hui amb Miren Etxezarreta. Hui la visió del dia acabarà un poc més tard, després com sempre tindreu l'oportunitat de dir la vostra i començarem l'espai dedicat a entrevistes hui amb Jose Iglesias Fernández.

A les 11:15 hem quedat amb Jose Iglesias Fernández per a acabar de parlar de municipalisme i començar a parlar de pensions i de la reforma de pensions que se'ns ve damunt.

Sempre teniu la possibilitat de participar al programa bé per telèfon 96 391 5721, per correu electrònic directe@radioklara.org, al Skype "lliuredirecte", al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter com cregueu oportú. Recordeu que podeu seguir l'emissió a Ràdio Klara 104.4 FM de València i voltants o a internet http://www.radioklara.org/emision.m3u

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"