Passa al contingut principal

14 de Desembre de 2010. Jacinto Ceacero, Consumisme, Vaiven


Com és habitual començarem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. Continuarem a les 9 del matí amb la visió del dia amb Carlos Montouto i Manolo Gallego. I a les 10 l'espai dedicat a entrevistes parlarem amb Jacinto Ceacero, parlarem de consumisme i un nou Vaiven amb Rafael Cid i Aniceto Arias.

A les 10:15 parlarem amb Jacinto Ceacero, Secretari General de CGT, al voltant de les Jornades Llibertaries, del present i futur de la Confederació i de l'anarcosindicalisme.

Quant siguen les 11:15 ens visitarà Luis Cerrillo d'Ecologistes en acció València amb qui parlarem de consum, del consumisme ...

Cap a les 12:15 Aniceto Arias junt amb Rafael Cid analitzaran l'actualitat amb el seu habitual Vaivén.

Pots seguir les emissions a Ràdio Klara 104.4 FM de València i voltants o per internet a http://www.radioklara.org/emision.m3u. Participa al 96 391 5721 o a directe@radioklara.org

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  
suscri"