Passa al contingut principal

13 de Desembre de 2010. La mort de la llibertat, Free Wikileaks, Cinema.


Comencem la setmana amb el nostra horari habitual, a les 6 del matí escoltarem els informatius i espais d'anàlisis habituals (Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo). A les 9 del matí la visió del dia i a les 10:00 les entrevistes amb responsables de l'exposició La mort de la llibertat, els promotors de la iniciativa Free Wikileaks i el nostre expert en cinema Juan Saiz.

10:15 ens visitaran els responsables de l'exposició "La mort de la llibertat. Repressió franquista al moviment llibertari" que es pot veure a les Jornades Llibertaries de CGT València que comencen hui.

11:15 els joves que crearen la web freewikileaks.eu ens visitaran i parlarem de la repercussió que ha tingut esta iniciativa, del que suposa Wikileaks, de Julian Assange.

12:15 parlarem de cinema amb el nostre company Juan Saiz.

Participa en el programa telefonant al 96 391 5721 o enviant-nos un correu a directe@radioklara.org. Escolta-ho a Ràdio Klara 104.4 FM o a http://www.radioklara.org/emision.m3u

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  
suscri"