Passa al contingut principal

La ReMC en Lliure Directe

El lunes 11 de Octubre de 2010 nos visitó Miriam Meda, coordinadora de la Red de Medios Comunitarios, con quien charlamos sobre la ReMC, los medios libres, comunitarios, el Tercer Sector de la Comunicación. Aprovechamos también para llamar a Jose Ramon de Artegalia Radio para que nos contará como va el encuentro de medios comunitarios de Alacant.

Comentaris

  1. lo divulgaremos
    activismo sonoro
    http://todosalacalles.blogspot.com/
    andres-el pibe d e Radio Malva
    www.radiomalva.net

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  

És el que hi ha 04/12/23

  Cada dia arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'espai ÉS EL QUE HI HA. Hui amb Manolo Gallego i Rafael Cid. Parlem hui de la COP28 i de les declaracions dels organitzadors...   
suscri"