Passa al contingut principal

5 d'Octubre de 2010. Sahara, Ecologistes en acció i El Vaivén de Rafael Cid


El dimarts 5 d'Octubre escoltarem a Carlos Montouto, Abel Ortiz i Manolo Gallego en la seua visió del dia, després d'açò al Lliure directe parlarem del Sàhara, ens visitaran Ecologistes en acció i escoltarem El Vaivén.

A les 10:15 després de tindre l'oportunitat de donar la vostra opinió al voltant de la visió del dia ens visitaran Juan Vicente Luz i Carmen Carvajal, membres d'Al-amal que és la ong d'ajuda al poble saharauí de València i a la vegada de la Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharauí de la Comunitat Valenciana.

A les 11:15 seguirem amb el tema de Zarra, esta vegada ens acompanyarà als estudis de Ràdio Klara Luis Cerrillo d'Ecologistes en acció.

I cap a les 12:00 ens visitarà Aniceto Arias que telefonarà a Rafael Cid per a que escoltem tots El Vaivén.

Recorda que pots participar al programa telefonant-nos al 96 391 5721 o escrivint-nos a directe@radioklara.org

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Més de dos mesos sense professores en diversos centres del País Valencià. Ester Fayos, Directa 04/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA la col·laboració habitual amb les companyes de DIRECTA al País Valencià. Parlem amb Ester Fayos de "Més de dos mesos sense professores en diversos centres del País Valencià".  

Repàs a la xarxa i oients 04/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"