Passa al contingut principal

27 d'Octubre de 2010. CGT, Sahara, Fòrum per la memòria


Comencem com tots els dies a les 6:00 amb els informatius i espais d'anàlisis. Des de les 9 del matí escoltarem la visió del dia i a partir de les 10:00 entrevistes a Jacinto Ceacero, Secretari General de CGT, viatjarem al Campament de l'Aaiun i ens visitarà Amparo Salvador.

A les 10:15 parlarem amb Jacinto Ceacero, Secretari General de CGT.

Cap a les 10:45 hem quedat amb dos companys que es troben al campament de l'Aaiun per a que ens conten de primera ma el que ha ocorregut i el que està passant allí.

A les 12:00 ens visitarà Amparo Salvador, Presidenta del Fòrum per la memòria del País Valencià, amb qui parlarem de la investigació argentina dels crims del franquisme, i d'unes jornades internacionals que estan previstes per a Novembre.

Escolta el programa a Ràdio Klara al 104.4 FM de València o a http://www.radioklara.org/emision.m3u. Participa a directe@radioklara.org o al 96 391 5721. I si vols patrocinar l'espai posat en contacte amb nosaltres al mateix correu electrònic.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Repàs a la xarxa i oients 04/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  
suscri"