Passa al contingut principal

Espai de cinema 09/09/19

Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company el nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Divendres de tertúlia 17/01/20

DIVENDRES DE TERTÚLIA amb Toni Valero (Koordinadora Kol·lectius Parke Alkosa), Antonio Pérez Collado (CGT i Ateneu llibertari Al Margen), Toni Infante (Decidim, Plataforma pel dret a decidir) i Jipy (Grup de treball per l'amnistia social). Parlem del nou govern, permís de 48 hores per a Jordi Cuixart, declaracions d'Aitor Esteban sobre la societat espanyola i el dret d'autodeterminació, nou cas de discriminació lingüística ...


'La mort de Guillem', la batalla social i judicial dels Agulló rodada entre amenaces. Jorge Mancebo, Directa 17/01/20

Cada setmana a LLIURE DIRECTE arriba la col·laboració amb DIRECTA. Hui parlem amb Jorge Mancebo al voltant de l'article "'La mort de Guillem', la batalla social i judicial dels Agulló rodada entre amenaces".

El 27 de Gener arranca el judici per l'accident del metro. Rosa Garrote, AVM3J 21/01/20

Dilluns que ve 27 de Gener arranca el judici per l'accident del metro de València que va tindre lloc el 3 de Juliol de 2006. Parlem amb Rosa Garrote, presidenta de l'Associació de Víctimes de Metro 3 de Juliol.

suscri"