Passa al contingut principal

Rojo y Negro Lucha 20 23/06/17


- Objecció Fiscal a la Despesa Militar. Desobeeix a les guerres en la teua declaració de la renda. La OFDM és una campanya de Desobediència Civil i com tal s'enquadra en la tradició i estratègia de la No violència.

- SOGORB, 22 treballadors són jutjats per exercir el dret a la vaga l'any 2007, en el qual comencen una vaga per la millora del conveni. Als tres mesos l'empresa denuncia a 25 treballadors per vulneració del dret al treball. Les penes sol·licitades superen els 3 anys. Deu anys després, al maig d'enguany, se celebra el judici. Els treballadors estan a l'espera de la sentència.

- Les treballadores de l'Agència de Medi ambient, Aigua i Bombers Forestals han començat les seues mobilitzacions davant la indiferència de les Administracions Públiques. La precarietat laboral que pateix aquest col·lectiu, essencial per a la ciutadania, porta perllongant-se des de fa més de 10 anys.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  
suscri"