Passa al contingut principal

La visió del dia 18 d'Abril de 2017


Aprofitem per a escoltar el programa Barrio Canino d'Ágora Sol Radio en el que parlen de l'anarquisme en la transició.

Comentaris

  1. Realmente estuvisteis allí? No parece que os enterarais de nada. Sindicatos fantasma, inflación en el nº de afiliados para así conseguir más votos - si, VOTOS, eso de lo que se está en contra- en comités y demás parafernalia pseudoconfederal ( por eso la cuota sindical era una miseria, para poder manipular las afiliaciones), lucha cruda y dura por el poder, recurriendo como buenos anarquistas al arbitrio del estado para dilucidar quien era el auténtico...y poder optar a los 20.000 millones de pelas del patrimonio histórico...No había, ni hay, tantos anarquistas como se cuenta. Ese es el problema, no la "atomización", menuda tontería, ni la falta de "Organización" para un "poder popular", más de lo mismo.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Informatiu Amnistia Internacional 04/12/23

  Aquesta setmana Amnistia Internacional destaca les següents notícies: Desídia per part de les comunitats autònomes espanyoles a l'hora d'impulsar recursos d'atenció a les víctimes de violència sexual pese a l'augment de les denúncies. Parlarem també de la COP28, on el seu amfitrió, Unió dels Emirats Àrabs, ha rebutjat les crides de la societat civil en favor dels drets humans. A més, és necessari protegir millor els defensors i defensores dels drets humans i professionals de la salut que fan front a abusos generalitzats i criminalització per defensar el dret a l'avortament. I acabarem amb les restriccions discriminatòries de finançament dels governs donants europeus a la societat civil palestina poden agreujar la crisi de drets humans.  

És el que hi ha 01/12/23

  Cada dia arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'espai ÉS EL QUE HI HA. Hui amb Manolo Gallego i Rafa Rius. Parlem de la cimera del clima, l'estrés postraumàtic de la Xina, què és eixa Espanya que es trenca cada dia?...  

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"