Passa al contingut principal

Divendres de tertúlia 23/12/16


DIVENDRES DE TERTÚLIA amb Antonio Pérez Collado (CGT i Ateneu llibertari Al Margen), Isabel Rodríguez (economista) i Robi Bertasi (València en comú). Parlem de l'embolic a València en comú, de les declaracions de la Infanta, les Kellys, laïcitat ...


Comentaris

  1. Desprès d'escoltar la tertúlia m'he dedicat a mirar la pàgina web de valencia en comú [1] i crec que és clar que la experiència és morta i ben morta. No es pot trobar el nom dels membres de la coordinadora, la darrera entrada a la pestanya de transparència les actes més recents de la reunió de la coordinadora són d'agost de 2015 i l'últim inform de tresoreria de juny d'aquest any. L'últim document presentat pel representant de la meua JMD és també el primer i data d'octubre de 2015. La informació dels candidats és el seu nom i de vegades una foto. En una paraula depriment i encara Robi Bertasi diu que vol estar en les noticíes per altres coses, millor que cap periodista s'aprope a la página.
    [1] http://valenciaencomu.org/

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  
suscri"