Passa al contingut principal

Energía sin futuro. Futuro sin energía. Antonio Turiel 11/11/15


Aprovechando la conferencia de Antonio Turiel el próximo jueves 12 de noviembre, a las 16:30h. en el aula A.0.6 de la facultad de Bellas Artes de la Universidad Politécnica de Valencia, charlamos con él. Antonio Turiel (León, 1970) es Licenciado en Físicas, Licenciado en Matemáticas y Doctor en Física Teórica por la Universidad Autónoma de Madrid. Es Científico Titular del CSIC en el Departamento de Oceanografía Física y Tecnológica del Instituto de Ciencias del Mar de Barcelona, donde trabaja en la observación por satélite de los océanos y en el análisis de recursos naturales. Es autor de más de 80 artículos científicos y de centenares de comunicaciones científicas en congresos nacionales e internacionales, ha dirigido cinco tesis doctorales y es autor de una patente. En paralelo a su actividad científica, desarrolla una intensa actividad de divulgación sobre los problemas de sostenibilidad de nuestra civilización. Desde el año 2010 mantiene el blog The Oil Crash, que con más de 6 millones de páginas vistas es una de las referencias en castellano sobre el problema del peak oil en particular y de la sostenibilidad en general.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Repàs a la xarxa i oients 04/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Informatiu Amnistia Internacional 04/12/23

  Aquesta setmana Amnistia Internacional destaca les següents notícies: Desídia per part de les comunitats autònomes espanyoles a l'hora d'impulsar recursos d'atenció a les víctimes de violència sexual pese a l'augment de les denúncies. Parlarem també de la COP28, on el seu amfitrió, Unió dels Emirats Àrabs, ha rebutjat les crides de la societat civil en favor dels drets humans. A més, és necessari protegir millor els defensors i defensores dels drets humans i professionals de la salut que fan front a abusos generalitzats i criminalització per defensar el dret a l'avortament. I acabarem amb les restriccions discriminatòries de finançament dels governs donants europeus a la societat civil palestina poden agreujar la crisi de drets humans.  
suscri"