Passa al contingut principal

La visión del día 8 de Enero de 2015


Repaso a la actualidad. Hoy con Manolo Gallego y Emili Cortavitarte. Hablamos de movimiento popular y expectativas electorales, del atentado terrorista de ayer en París, de Grecia, de los datos del paro ...

Comentaris

  1. Hola:
    Me gustaría hacer un pequeño comentario respecto a lo que Emili ha dicho en el programa sobre Charlie Hebdo y que su línea editorial es criticar a todo tipo de personaje, ideología, religión, etc., sin distinciones. Me consta que, desafortunadamente, esto no es así. Maurice Sinet, que era caricaturista de Charlie Hebdo, fue despedido en 2009 por hacer una broma sobre la relación que el hijo de Sarkozy mantenía con una mujer rica que resultaba ser judía, sugiriendo que esta relación le garantizaba al hijo de Sarkozy su ascenso social. A Sinet se le acusó nada menos que de incitar al odio racial, o sea de antisemitismo, y se le pidió que que dimitiera, a lo que se negó, por lo que fue “dimitido”.
    Gracias por vuestro siempre informativo programa alejado de sensacionalismos y sin publicidad.
    Saludos.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Informatiu Amnistia Internacional 04/12/23

  Aquesta setmana Amnistia Internacional destaca les següents notícies: Desídia per part de les comunitats autònomes espanyoles a l'hora d'impulsar recursos d'atenció a les víctimes de violència sexual pese a l'augment de les denúncies. Parlarem també de la COP28, on el seu amfitrió, Unió dels Emirats Àrabs, ha rebutjat les crides de la societat civil en favor dels drets humans. A més, és necessari protegir millor els defensors i defensores dels drets humans i professionals de la salut que fan front a abusos generalitzats i criminalització per defensar el dret a l'avortament. I acabarem amb les restriccions discriminatòries de finançament dels governs donants europeus a la societat civil palestina poden agreujar la crisi de drets humans.  

Divendres de tertúlia 01/12/23

  DIVENDRES DE TERTÚLIA amb Ángeles Sanmiguel (periodista), Versus (ésser humà bàsic) i Antonio Pérez Collado (CGT i Ateneu llibertari Al Margen). Parlem de la tregua de Gaza, Israel i l'embaixadora d'Espanya, cotxes i el centre històric de València, inici de la COP28, embòlic de la política nacional...   

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   
suscri"