Dijous, 4 d'Agost de 2011. Torna a la Plaça, Colòmbia


Com cada dia estem amb vosaltres des de les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis habituals. I a les 10 començarà l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE amb connexió amb companys per a que ens conten com han anat les mobilitzacions en protesta per la repressió al moviment 15M de Madrid i l'entrevista que dissabte passat li feien a Pau Soler al programa "Comentarios y Música" de RÀDIO KLARA.

10:15 telefonarem a un company per a que ens conte que ha passat estos dies en solidaritat amb la repressió que s'està vivint a Madrid

11:15 La prioritat és que continueu vosaltres l'espai d'entrevistes amb les vostres opinions i comentaris, si no escoltarem l'entrevista que el company Claudio realitzava al documentalista Pau Soler al voltant de Colòmbia.

Escolta RÀDIO KLARA 104.4FM de València i voltants o a http://www.radioklara.org/emision.m3u. Participa als telèfons 96 3915721 o 96 3912016, escrivint a directe@radioklara.org, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara o al blog lliuredirecte.info, a més de la xarxa social N-1.

Comentaris

Entrades populars