Passa al contingut principal

Divendres, 27 de Maig de 2011. Agustín García Calvo, Ford, Agenda Musical, Acampades


Començarem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces i Democracy Now. A les 9 la visió del dia amb Manolo Gallego i Abel Ortiz. Quant siguen les 10 començara l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE amb l'espai d'Agustín García Calvo, una roda de premsa de CGT, l'agenda musical de la setmana i com és habitual estos dies parlarem de les acampades del moviment 15M.

10:15 escoltarem l'habitual espai d'Agustín García Calvo que recuperem de la Ràdio 3 de final dels 80, principi dels 90.

11:30 connectarem amb una roda de premsa de CGT en la que ens parlaran al voltant d'una sentència que han guanyat a Ford Espanya per discriminació sindical.

12:00 el company Javi del programa EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN ens aproparà l'agenda musical de la setmana.

12:15 parlarem amb l'acampada de València i intentarem anar cap als barris on es van a realitzar assembles.

Pots escoltar LLIURE DIRECTE a RÀDIO KLARA 104.4 FM de València i voltants o per internet http://www.radioklara.org/emision.m3u. Participa telefonant al 96 391 5721 o al 96 391 2016, escrivint a directe@radioklara.org, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara o al blog lliuredirecte.info

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"