Dijous 21 d'Abril de 2011. Ateus, Mercadona, SàharaContinuem començant LLIURE DIRECTE des de les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9:00 escoltarem la xerrada que la setmana passada mantenien Manolo Gallego i Rafael Cid parlant al voltant de l'Estat. I quant siguen les 10:00 l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE en les que parlarem d'ateisme, de Mercadona i del Sàhara.

10:15 ens visitarà Antonio Pérez Solis d'AVALL per a parlar amb Luis Vega d'AMAL al voltant de la prohibició de processo atea a Madrid.

11:15 Antonio Fernández, Secretari General de CNT de Palma Mallorca, José Luis Rodríguez d'Acció Política de las FASPS i Antonio de CNT València ens visitaran per a parlar-nos de Mercadona i del Sàhara entre altres coses.

Participa telefonant al 96 391 5721 o al 96 391 2016 o bé escrivint a http://www.blogger.com/directe@radioklara.org, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara o al blog lliuredirecte.info. Escolta LLIURE DIRECTE a RÀDIO KLARA 104.4 FM de València i voltants o a www.radioklara.org/emision.m3u

Comentaris

Entrades populars