Mujeres libres. Mujeres libertarias 12/04/11Como cada martes nos visitan Josefina Juste y Emilia Moreno, hoy junto con Viky nos hablan de Mujeres libres.

Comentaris

 1. Primerament, moltes mercés a totes per la creació d' aqust blog. Em dic Samira y soc del Marroc, ara fa quinza anys que visc a Barcelona. Soc fidel musulmana, pero...tinc un problema. I es la manca de llivbertad de la dona magribina, cada cop mes accentuada...
  I no vull posarme el niqab, però el meu home m' obliga.
  L' any passat, cansada de tot, vaig escapolir-me amb unes amigues catalanes --un petó molt fort, Marta, Maria Paula i Isabel-- i... em van dur a la platja. Tot i que no se nedar, em va agradar molt, el mar la platja i la sencació dellibettad que es respira.
  I vaig fer TOLESS. I no em penedeixo.
  Pero el meu marit s' ha assabentat i amenaça de matar-me. No fa gaire em va trencar un braç, i no em deixa sortir de casa.
  Si soc una victima mes de la violencia masclista, recordeu el que us he dit. Escric aixó desde casa de la veina, amb els pits nus, com a simbol de llibertat.
  Soc arquitecta, parlo anglés, francés, espanyol i català. I soc una victima masclista. Els meus fills no ho saben. Pero, desde el meu racó, continuao la lluita... Si no caure en l' intent.

  Moltes graciaes. Si puc, usd tornare a escriure.
  Molts petons de Samira

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars