Dilluns 4 d'Abril de 2011. Espai de cinema, Dilluns de tertúlia


Comença una nova setmana i torna el LLIURE DIRECTE a RÀDIO KLARA des de les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9 arribarà la visió del dia amb Manolo Gallego i Bruno Lima Rocha. I des de les 10 l'espai d'entrevistes en directe de LLIURE DIRECTE amb l'espai de cinema i la tercera edició de Dilluns de tertúlia.

A les 10:15 el nostre company Juan ens aproparà l'espai de cinema.

11:15 amb Carlos Pérez d'Alternativa Antimilitarista MOC, Antonio Arnau d'Esquerra Unida del País Valencià, Rafa Rius de l'Ateneu llibertari Al Margen, Giuseppe Grezzi de Compromís per València i Antonio Pérez de l'Associació Valenciana d'Ateus i Lliurepensadors arribarà la tercera edició de l'espai de Dilluns de tertúlia.

Ja sabeu que podeu participar telefonant al 96 391 5721 o al 96 391 2016, escrivint al correu electrònic directe@radioklara.org, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara o al blog lliuredirecte.info. Escoltans a RÀDIO KLARA 104.4 FM de València i voltants o a http://www.radioklara.org/emision.m3u

Comentaris

Entrades populars