Passa al contingut principal

Dimecres, 23 de Març de 2011. Al Margen, Greenpeace, CGT


Com cada dia començarem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9 començarem la visió del dia hui amb Manolo Gallego i Abel Ortiz. I quant siguen les 10 començarem l'espai d'entrevistes en les que parlarem de l'aniversari de l'Ateneu Llibertari Al Margen, de Fukushima i de la guerra en Líbia.

10:15 parlarem del 25 aniversari de l'Ateneu Llibertari Al Margen amb Rafa Rius.

11:00 escoltarem la roda de premsa que donarà Greenpeace al voltant del que ocorre a Fukushima.

12:15 parlarem amb Luis Serrano de Relacions Internacionals del Comitè Confederal de CGT.

Escolta el programa a RÀDIO KLARA 104.4 FM de València i voltants o a http://www.radioklara.org/emision.m3u. Participa telefonant al 96 391 5721 o al 96 391 2016 o al correu electrònic directe@radioklara.org, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara o al blog del programa.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Més de dos mesos sense professores en diversos centres del País Valencià. Ester Fayos, Directa 04/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA la col·laboració habitual amb les companyes de DIRECTA al País Valencià. Parlem amb Ester Fayos de "Més de dos mesos sense professores en diversos centres del País Valencià".  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   
suscri"