Passa al contingut principal

Dimecres 23 de Febrer de 2011. Revolucions al mon àrab, Plataforma Sense senyal


Com cada dia comencem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9 escoltarem la visió del dia amb Manolo Gallego, Josefina Juste i Aniceto Arias. Quant siguen les 10 començarem l'espai d'entrevistes en directe hui parlarem de Revolucions al mon àrab i del tancament de les emissions de TV3 al País Valencià.

A les 11:15 parlarem amb el Secretari de Relacions Internacionals del Comitè Confederal de CGT al voltant de les Revolucions al mon àrab.

A les 12:15 hem quedat amb una companya de la Plataforma Sense Senyal al voltant de TV3 i les mobilitzacions que han tingut lloc per a demanar que tornen estes emissions.

Participa al programa telefonant al 96 391 5721 o al 96 391 2016, també pots escriure-nos al correu electrònic directe@radioklara.org, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, al Twitter de Ràdio Klara, a este blog o al Skype lliuredirecte. Escolta el programa a Ràdio Klara al 104.4 FM o a http://www.radioklara.org/emision.m3u

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Divendres de tertúlia 01/12/23

  DIVENDRES DE TERTÚLIA amb Ángeles Sanmiguel (periodista), Versus (ésser humà bàsic) i Antonio Pérez Collado (CGT i Ateneu llibertari Al Margen). Parlem de la tregua de Gaza, Israel i l'embaixadora d'Espanya, cotxes i el centre històric de València, inici de la COP28, embòlic de la política nacional...   

Repàs a la xarxa i oients 04/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   
suscri"