Passa al contingut principal

Dimarts 22 de Febrer de 2011. Xiquets furtats del franquisme, Mònica Oltra, Vaivén


Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo son els informatius amb els que comencem tots els dies a les 6 del matí. A les 9:00 continuarem amb la visió del dia amb Manolo Gallego i Carlos Montouto. I quant siguen les 10 del matí l'espai d'entrevistes en directe de LLIURE DIRECTE, hui amb l'espai de Dones Llibertaries, Mònica Oltra i El Vaivén amb Rafael Cid i Aniceto Arias.

10:15 és l'horari per a començar cada dimarts amb l'espai de Dones Llibertaries amb Josefina Juste i Emilia Moreno, hui parlarem dels xiquets furtats durant el franquisme.

11:15 ens visitarà Mònica Oltra de Compromís pel País Valencià amb qui parlarem de l'actualitat valenciana.

12:15 Aniceto Arias i Rafael Cid ens analitzaran l'actualitat en l'habitual Vaivén.

Participa al programa utilitzant els telèfons de l'emissora 96 391 5721 o 96 391 2016, al correu electrònic directe@radioklara.org, al Twitter de Ràdio Klara, al Club d'oients de Ràdio Klara, al blog del programa o utilitzant el Skype lliuredirecte. Escolta el programa des de les 6 del matí a Ràdio Klara 104.4 FM de València i voltants o a les www.radioklara.org/emision.m3u

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  
suscri"