Passa al contingut principal

4 de Febrer de 2011. Agustin Garcia Calvo, Carlos Taibo, Agenda musical, Espai literari


Com cada dia comencem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9:00 la visió del dia amb Manolo Gallego i Enric Pastor. Quant siguen les 10:00 començarem l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE amb l'espai d'Agustin Garcia Calvo, Carlos Taibo, l'agenda musical amb Javi d'El Club d'amics del crimen de Ràdio Klara i l'espai literari de Sergi Durà.

10:15 escoltarem l'habitual espai dels divendres d'Agustin Garcia Calvo.

11:15 parlarem amb Carlos Taibo al voltant de la necessitat de crear una organització llibertària de caràcter global.

12:00 escoltarem a Javi d'El club d'amics del crimen en l'agenda musical.

12:15 Sergi Durà ens acompanyarà en l'espai literari.

Pots seguir l'emissió a Ràdio Klara 104.4 FM de València i voltants. Participa al programa telefonant al 96 391 5721 o escrivint-nos al correu electrònic directe@radioklara.org, al twitter de Ràdio Klara, al Club d'oients de Ràdio Klara al facebook o a este blog

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Repàs a la xarxa i oients 04/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   
suscri"