Passa al contingut principal

21 de Febrer de 2011. Decreixement, cinema


Com cada dia començarem este espai a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de l'actualitat de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9 escoltarem la visió del dia i quant siguen les 10 començarà l'espai d'entrevistes en directe amb Julio García Camarero i com tots els dilluns amb Juan Angel Saiz.

A les 10:15 ens visitarà Julio García Camarero amb qui parlarem de la presentació dimarts 22 de Febrer a les 19:30 a la Llibreria Primado del seu llibre "El decrecimiento feliz y el desarrollo humano".

Quant siguen les 12:15 parlarem de cinema amb Juan Angel Saiz.

Entre mitjes intentarem parlar entre altres coses d'una concentració contra el tancament de TV3 que hi ha convocada per a esta vesprada en la ciutat de València.

Pots seguir les emissions de Ràdio Klara al 104.4 FM de València o per internet a http://www.radioklara.org/emision.m3u. Podeu contactar amb nosaltres als telèfons de Ràdio Klara 96 391 5721 i al 96 391 2016, escriure-nos al correu electrònic directe@radioklara.org, al Twitter de Ràdio Klara, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook, a este blog o a Skype amb el nom d'usuari lliuredirecte.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Repàs a la xarxa i oients 04/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   
suscri"