Passa al contingut principal

11 de Febrer de 2011. Agustin García Calvo, Convocatòria pels drets socials, Egipte, Agenda musical, Espai literari


Com cada dia començarem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9 escoltarem la visió del dia amb Enric Pastor i Julio Garcia Camarero. Més tard a les 10 començarà l'espai d'entrevistes en directe, com cada divendres escoltarem l'espai d'Agustin Garcia Calvo, parlarem amb Juan Antonio Picón de CGT PV, escoltarem a Manolo Gallego i Rafael Cid, l'agenda musical i a Sergi Durà en l'espai literari.

A les 10:15 recuperarem altre programa dels que realitzava Agustin Garcia Calvo a Ràdio3 als finals dels 80, principis dels 90.

A les 11:00 parlarem amb Juan Antonio Picón de CGT del País Valencià al voltant de la convocatòria de cadena humana que realitza la Plataforma pels drets socials el dissabte a la ciutat de València.

Més tard, escoltarem a Manolo Gallego i Rafael Cid que ens parlaran al voltant de les novetats d'Egipte.

Cap a les 12:00 el nostre company Javi d'El Club de amigos del crimen ens recomanarà els concerts que no ens podem perdre.

12:15 començarà l'espai literari amb Sergi Durà hui amb Bouziane Kodja, exiliat polític d'Argelia doctor en lletres i relacions polítiques, fundador d'un periòdic i organitzador de les tertúlies literàries de l'Institut francés.

Com sempre tindreu a la vostra disposició el telefon per a participar 96 391 5721, el correu electrònic directe@radioklara.org, el Twitter de Ràdio Klara, el Club d'oïents de Ràdio Klara al Facebook i este mateix blog. Escolta LLIURE DIRECTE des de les 6 del matí a RÀDIO KLARA 104.4 FM de València i voltants o per internet a qualsevol lloc del mon.

Comentaris

  1. Manolo
    Crec que els joves saharauis eixien aquest matí. Salut!

    Tomi
    ACSUD LAS SEGOVIAS

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Repàs a la xarxa i oients 04/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   
suscri"