Passa al contingut principal

7 de Gener de 2011. Freewikileaks, Agustin García Calvo, Agenda musical, Espai literari


Hui des de primer hora estarem intentant solucionar els problemes amb l'emissor, després escoltarem una entrevista a Isacar Marin, a Agustin Garcia Calvo parlant de mitjans de comunicació, l'agenda musical amb Javi i l'espai literari amb Sergi Durà.

10:15 començarà visitant-nos Isacar Marin de Freewikileaks

11:15 escoltarem a Agustin Garcia Calvo parlant-nos de mitjans de comunicació

12:00 l'agenda musical amb Javi del Club d'amics del crimen

12:15 l'espai literari amb Sergi Durà

Participa al programa telefonant al 96 391 5721, al correu electrònic directe@radioklara.org, al Twitter de Ràdio Klara, al Club d'oients de Ràdio Klara al Facebook o al Skype lliuredirecte. Escolta RÀDIO KLARA al 104.4 FM o a http://www.radioklara.org/emision.m3u

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  
suscri"