12 de Gener de 2011. Alto el foc, Couso, Drets social, Petroli, CGT Barcelona


Com sempre comencem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis de Más Voces, Democracy Now i NegritaBBC Mundo. A les 9 escoltarem a la visió del dia a Manolo Gallego i Josefina Juste. Quant siguen les 10 començarem l'espai dedicat a entrevistes, a les que parlarem de l'alto al foc d'ETA, del cas Couso, de defens de drets socials i laborals, de petroli a València i dels locals de CGT a Barcelona.

A les 10:15 la gent d'Amnistia Internacional ens donarà la seua opinió al voltant de la ultima declaració d'alto el foc d'ETA

10:45 més o menys parlarem amb Javier Couso de les ultimes novetats al cas de l'assasinat del seu germà, JoseCouso, a mans de l'exercit estadounidenc.

11:15 intentarem parlar amb els companys d'Endavant al voltant d'una proposta que realitzen a l'esquerra "Ara és l'hora!!"

12:15 hem quedat amb Juan Ponce, candidat d'Els Verds Esquerra Ecologista per València a les eleccions autonòmiques.

Participa en qualsevol moment al programa telefonant al 96 391 5721, al correu electrònic directe@radioklara.org , el twitter de Ràdio Klara, el Club d'oients de Ràdio Klara o a l'usuari lliuredirecte de Skype. Escolta el programa a RÀDIO KLARA 104.4 FM València o per internet

Comentaris

Entrades populars