Passa al contingut principal

Dilluns 20 de Desembre de 2010. Pensions, vaga de consum, cinema


Com tots els dies comencem a les 6 amb els informatius i espais d'anàlisis. A les 9 escoltarem la visió del dia i a les 10 l'espai dedicat a entrevistes en les que parlarem amb José Antonio Picón i el nostre company Juan.

A les 10:15 José Antonio Picón secretari d'acció social de CGT del País Valencià amb qui parlarem de les Jornades llibertaries de la setmana passada, de pensions, de la vaga de consum ...

A les 12:15 parlarem amb el nostre company Juan Saiz de cinema.

Pots seguir les emissions a Ràdio Klara 104.4 FM de València o a internet http://www.radioklara.org/emision.m3u i participar al telèfon 96 391 5721 o al correu electrònic directe@radioklara.org

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  

Repàs a la xarxa i oients 04/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   
suscri"