Passa al contingut principal

10 de Desembre de 2010. Sàhara, Agustin Garcia Calvo, Sàhara, València en bici, Agenda musical, Espai literari.


Com sempre a les 6:00 és l'hora de la informació i els anàlisis de Más Voces, Democracy Now i BBC Mundo. A les 9:00 l'espai de la visió del dia, hui recuperarem les entrevistes als companys de Salvem el Cabanyal i a Angel Luis Garcia, secretari d'acció sindical de CGT. I quant siguen les 10:00 l'espai d'entrevistes en directe parlarem amb Nadira, escoltarem un nou espai d'Agustin Garcia Calvo, parlarem amb Juan Vicente Luz de l'organització Al-amal, l'agenda musical que ens aproparà Javi i l'espai literari amb Sergi Durà.

A les 10:15 parlarem amb Nadira per a que ens conte si encara segueixen acampats front la delegació de Govern.

Cap a les 10:30 escoltarem un nou espai dels programes que realitzava Agustin García Calvo a la Ràdio 3 de finals dels 80.

11:15 parlarem amb Juan Vicente Luz per a que ens convoque a la concentració que tindrà lloc hui front al Consulat Marroquí.

Cap a les 11:45 intentarem parlar amb els companys de València en bici per a que ens conten els motius de la bicifestació del diumenge.

Més o menys a les 12:00 el company Javi del programa El Club de amigos del crimen ens aproparà les convocatòries dels concerts que no podem perdre's esta setmana.

12:15 ens visitarà Sergi Durà i ens presentarà l'Espai literari d'esta setmana.

Podeu escoltar el programa a Ràdio Klara 104.4FM València o a http://www.radioklara.org/emision.m3u. Participa al telèfon 96 391 5721 o directe@radioklara.org

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  

Més de dos mesos sense professores en diversos centres del País Valencià. Ester Fayos, Directa 04/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA la col·laboració habitual amb les companyes de DIRECTA al País Valencià. Parlem amb Ester Fayos de "Més de dos mesos sense professores en diversos centres del País Valencià".  

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  
suscri"