Passa al contingut principal

24 de Novembre de 2010. Rafael Cid, Sàhara, Energia Solar


Les 6 del matí és l'hora a la que començarem Lliure directe amb els informatius i espais d'anàlisis habituals. A les 9:00 la visió del dia amb Josefina Juste i Manolo Gallego. A les 10 començarem l'espai dedicat a les entrevistes parlarem amb Rafael Cid, parlarem del Sàhara i d'energia solar.

10:15 Manolo Gallego parlarà amb Rafael Cid al voltant d'una reunió que s'ha produït.

11:15 ens visitaran Juan Vicente Luz de Al-amal, organització que pertany a la FASPS, acompanyat de Nadira amb qui hem parlat estos dies per a que ens contara el que estava passant a la seu del PSPV junt a un altre company saharaui.

12:15 parlarem amb Juan Ángel Saiz, del departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València, d'energia solar.

Participa al programa telefonant al 96 391 5721 o al correu electrònic directe@radioklara.org. Escolta el programa a Ràdio Klara 104.4 FM o per internet http://www.radioklara.org/emision.m3u

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Repàs a la xarxa i oients 04/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   
suscri"