Passa al contingut principal

20 d'Octubre de 2010. Europa laica, boikot Israel, Memòries col·lectives, Perifèries, CGT


Hui començarem a les 6 del matí amb els habituals informatius, a les 9 escoltarem a Juan Torres López i a Miren Etxezarreta Zubizarreta parlant-nos de les pensions i a partir de les 10 parlarem amb la gent d'Europa Laica, tornarem a parlar amb Sergio al voltant del juí, vindrà Diego d'ACSUD per a parlar-nos de Memòries col·lectives i cap a les 12 ens visitarà Rafael Tormo i ens explicarà que es açò de Perifèries, més tard parlarem amb Angel Luis del Comitè Confederal de CGT.

A les 10:15 parlarem amb el President d'Europa Laica per a parlar entre altres coses d'un acte que es celebrarà el dia 23 a Madrid.

Cap a les 10:45 parlarem amb Sergio un dels inculpats per l'acció de boikot a Israel del Price que ens contarà com ha anat el juí i que ha decidit el jutge.

Cap a les 11:15 Diego d'ACSUD ens visitarà per a parlar-nos de la Trobada Internacional per la Recuperació de memòries col·lectives.

A les 12 Rafael Tormo acompanyat pels companys d'ATTAC PV ens explicarà que és això de Perifèries.

Quant acabe parlarem amb Angel Luis, Secretari d'Acció Sindical de CGT, per a veure que passa després de la vaga general.

Pots seguir les emissions a Ràdio Klara 104.4 FM o a http://www.radioklara.org/emision.m3u. Participa al telèfon 96 391 5721 o al correu electrònic directe@radioklara.org

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Espai de cinema 04/12/23

  Cada dilluns arriba l'espai de cinema de LLIURE DIRECTE amb Juan Ángel Saiz, company nostre en els programes de cinema, professor del Departament d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Politècnica de València (Camí de Vera s/n 46022, València, Espanya) i especialista en Cinema i Música de Cinema. Hui parlem sobre les últimes estrenes.  

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   
suscri"