Passa al contingut principal

15 d'Octubre de 2010. Pobresa Zero, Canvi climàtic, Llei de costes, CGT Valladolid, Agenda Musical i Mònica Oltra


Com es habitual començarem a les 6 del matí amb els informatius i espais d'anàlisis habituals. A les 9 la visió del dia hui amb Carlos Montouto i Manolo Gallego. I a partir de les 10 Pobresa Zero, Canvi climàtic, Llei de costes, CGT Valladolid, Agenda Musical i Mònica Oltra.

10:15 ens visitaran els companys de la coordinadora de ONGD amb els que parlarem de l'ultima polèmica de Blasco i de la campanya Pobresa Zero.

Des de les 11:00 mitjançant converses telefòniques parlarem de Canvi climàtic, de la llei de costes i d'un jui que ha guanyat la Confederació General del Treball de Valladolid.

I a les 12:15 ens visitarà Mònica Oltra amb qui parlarem de la política valenciana.

Recordeu que podeu participar telefonant al telefon 96 391 5721 o escrivint a directe@radioklara.org. Podeu escoltar el programa a Ràdio Klara 104.4 FM València o per internet

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Agenda musical València 01/12/23

  Cada setmana arriba a LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA l'agenda musical que ens ofereix el nostre company Javi des d'EL CLUB DE AMIGOS DEL CRIMEN.   

Repàs a la xarxa i oients 01/12/23

  En l'espai d'entrevistes de LLIURE DIRECTE - RÀDIO KLARA escoltem i llegim les vostres opinions a través dels telèfons i xarxes socials, a més de fer un repàs als mitjans.   

Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica

  Aprofitem per escoltar a companyes de Futuro Vegetal y Soulevements de la Terre que varen participar en les XXV Jornades llibertàries de CGT València en la cerrada "Desobediència civil per a fer front a l’emergència climàtica".  
suscri"